Pillefyr-service, eftersyn og reparation

r det blevet tid til pillefyr-service? Hos Fredsbo Service & Montage tilbyder vi service, eftersyn og reparation af brændsels- og pilleanlæg. Derudover tilbyder vi montering og rådgivning. Vi kører ud til kunder i blandt andet Horsens, Aarhus, Vejle og mange andre steder.

God ide med løbende serviceeftersyn

​Vi tilbyder levering og installation, hvis du ønsker et pillefyr, en brændeovn eller pilleovn. Vi lægger altid vægt på høj kundetilfredshed. Derfor kører vi først, når alle er tilfredse.

Vi udfører også løbende serviceeftersyn på pilleanlæg, og vi kommer gerne ud til en akut reparation. Vi kan for eksempel lave en fast serviceaftale, hvor vi kommer en gang årligt for at udføre service på pillefyret eller pilleovnen. Dermed sikrer du en optimal drift af anlægget, og risikoen for driftsstop minimeres.

Pillefyr-service består af:

  • Visuel kontrol af pilleanlægget
  • Rengøring af brænder
  • Kontrolvejning af brændsel
  • Kontrol af beholder, pumper og ventiler
  • Kontrol af alarmlog og drift.

Få et uforpligtende tilbud på pillefyr-service

​Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad vi tilbyder inden for reparation og service af brændsels- og pilleanlæg. Vi kan også tilbyde et nyt anlæg. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for den ønskede ydelse.

Du kan ringe på telefon 28 69 77 43 for at aftale det næste skridt. Du kan også skrive til e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.​

​Indhent et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 28 69 77 43.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Service og reparation

​En brændeovn er mere end en varmekilde. Det er samlingssted for familien på en kold dag, det er en kilde til afslapning og ro, og det er et møbel, der skal passe til resten af hjemmet. Har du brug for servicering af dit pillefyr?

Salg af pillefyr

Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi tilbyder også pilleovne og brændeovne. 

Smedearbejde

​Vi laver de mest almindelige smedeopgaver i MIG/MAG, TIG og elektrodesvejsning.
​Derudover udfører vi reparationer inden for landbrugs- og entreprenørmateriel.

Fredsbo Service & Montage

Kodallundvej 6, 8763 Rask Mølle

- Find rutevejledning​

Mester: 28 69 77 43

Kontor: 22 12 36 14

E-mail: fredsbo.s.m@gmail.com

Kendetegn

  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsarbejde
  • Vi kommer med charmen & klarer varmen

Om Fredsbo Service & Montage

Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Følg os på Facebook