Pilleovn til træpiller – vi leverer og monterer

Drømmer du om en pilleovn i stuen? Hos Fredsbo Service & Montage har vi mange års erfaring med pilleovne og brændeovne. Derfor ved vi, hvad du skal holde øje med, når du kigger efter en pillebrændeovn. Vi tilbyder vejledning om alt fra valg af ovn til korrekt opfyring af træpiller, og vi sørger for både levering og montering. Vi servicerer kunder i blandt andet Horsens, Aarhus, Vejle og mange andre steder.

Opnå en stor besparelse på din varmeregning

​En af fordelene ved en pilleovn er, at det er en effektiv varmekilde. Det betyder, at du kan du opnå en stor besparelse på din varmeregning. Samtidig er det godt for både klima og miljø. Pilleovne kan ofte styres via din telefon, hvilket gør det nemt at justere varmen, når du er hjemme og ude.

En almindelig brændeovn kan ligeledes være et hensigtsmæssigt supplement til din øvrige opvarmning, og den kan samtidig være et hyggeligt samlingspunkt for familien. Hold i øvrigt øje med DS-mærket og svanemærket. Det er din garanti for en sikker og miljøvenlig varmekilde.

​Vi kan installere og integrere ovnen i dit nuværende varmesystem. Vi klarer også levering og montering af gulvplader, rør og skorstene.

Hvad koster en pilleovn?

​Vores priser for en pilleovn afhænger af flere faktorer. Vi har mange modeller at vælge imellem, og der kan være behov for nye rør og ny skorsten. Vi råder og vejleder dig gerne i at foretage det rette køb. Desuden vejleder vi i korrekt brug af træpiller.

Kontakt os for at få et tilbud på en pillebrændeovn

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af en pillebrændeovn. Vi tilbyder naturligvis også reparation og service. Du kan ringe på telefon 28 69 77 43 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.