Levering, montering og service

​Overvejer du at anskaffe dig et nyt pillefyr? Hos Fredsbo Service & Montage har stor erfaring med træpillefyr og fast brændsel, og vi tilbyder både levering, montering og service.

Vi servicerer kunder i blandt andet Horsens, Vejle og Aarhus samt mange andre steder.

Økonomisk, effektiv og miljørigtig varmekilde

​Fordelen ved et pillefyr er, at det er en økonomisk og effektiv varmekilde. Samtidig er det en miljørigtig varmekilde, som kræver et minimalt arbejde. Dog er der nogle retningslinjer, som du skal være opmærksom på, men vi hjælper og vejleder dig igennem hele processen.

Vi hjælper naturligvis med at installere og indstille pillefyret, så du er sikker på at opleve alle fordelene. Vi sørger også for, at det passer til skorstenens aftræk og det areal, som skal opvarmes. Det er afgørende, hvis du vil have en behagelig og effektiv opvarmning.

Hvad koster et pillefyr?

​Vores priser for et pillefyr afhænger blandt andet af mærke og model. Dertil kommer en eventuel tilpasning af skorsten og aftræk. Der er også mulighed for at vælge et stokerfyr eller et andet brændefyr.

Vi giver gerne råd og vejledning, uanset om du ønsker den billigst mulige løsning eller en mere eksklusiv løsning.​

Få et uforpligtende tilbud på en brændefyr

​Kontakt os gerne for at få en snak, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af et træpillefyr. Vi tilbyder også service og reparation.
 
Du kan ringe til os på telefon 28 69 77 43 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.​