Pillefyr-service, eftersyn og reparation

r det blevet tid til pillefyr-service? Hos Fredsbo Service & Montage tilbyder vi service, eftersyn og reparation af brændsels- og pilleanlæg. Derudover tilbyder vi montering og rådgivning. Vi kører ud til kunder i blandt andet Horsens, Aarhus, Vejle og mange andre steder.

God ide med løbende serviceeftersyn

​Vi tilbyder levering og installation, hvis du ønsker et pillefyr, en brændeovn eller pilleovn. Vi lægger altid vægt på høj kundetilfredshed. Derfor kører vi først, når alle er tilfredse.

Vi udfører også løbende serviceeftersyn på pilleanlæg, og vi kommer gerne ud til en akut reparation. Vi kan for eksempel lave en fast serviceaftale, hvor vi kommer en gang årligt for at udføre service på pillefyret eller pilleovnen. Dermed sikrer du en optimal drift af anlægget, og risikoen for driftsstop minimeres.

Pillefyr-service består af:

  • - Visuel kontrol af pilleanlægget
  • - Rengøring af brænder
  • - Kontrolvejning af brændsel
  • - Kontrol af beholder, pumper og ventiler
  • - Kontrol af alarmlog og drift.​
     

Få et uforpligtende tilbud på pillefyr-service

​Kontakt os gerne for at få en snak om, hvad vi tilbyder inden for reparation og service af brændsels- og pilleanlæg. Vi kan også tilbyde et nyt anlæg. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for den ønskede ydelse.

Du kan ringe på telefon 28 69 77 43 for at aftale det næste skridt. Du kan også skrive til e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.​