Pillefyr – levering, montering og service

​Overvejer du at anskaffe dig et nyt pillefyr? Hos Fredsbo Service & Montage har stor erfaring med træpillefyr og fast brændsel, og vi tilbyder både levering, montering og service.

Vi servicerer kunder i blandt andet Horsens, Vejle og Aarhus samt mange andre steder.

Økonomisk, effektiv og miljørigtig varmekilde

​Fordelen ved et pillefyr er, at det er en økonomisk og effektiv varmekilde. Samtidig er det en miljørigtig varmekilde, som kræver et minimalt arbejde. Dog er der nogle retningslinjer, som du skal være opmærksom på, men vi hjælper og vejleder dig igennem hele processen.

Vi hjælper naturligvis med at installere og indstille pillefyret, så du er sikker på at opleve alle fordelene. Vi sørger også for, at det passer til skorstenens aftræk og det areal, som skal opvarmes. Det er afgørende, hvis du vil have en behagelig og effektiv opvarmning.

Hvad koster et pillefyr?

​Vores priser for et pillefyr afhænger blandt andet af mærke og model. Dertil kommer en eventuel tilpasning af skorsten og aftræk. Der er også mulighed for at vælge et stokerfyr eller et andet brændefyr.

Vi giver gerne råd og vejledning, uanset om du ønsker den billigst mulige løsning eller en mere eksklusiv løsning.​

Få et uforpligtende tilbud på en brændefyr

​Kontakt os gerne for at få en snak, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af et træpillefyr. Vi tilbyder også service og reparation.

Du kan ringe til os på telefon 28 69 77 43 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.​

​Indhent et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 28 69 77 43.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Service og reparation

​En brændeovn er mere end en varmekilde. Det er samlingssted for familien på en kold dag, det er en kilde til afslapning og ro, og det er et møbel, der skal passe til resten af hjemmet. Har du brug for servicering af dit pillefyr?

Salg af pillefyr

Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi tilbyder også pilleovne og brændeovne. 

Smedearbejde

​Vi laver de mest almindelige smedeopgaver i MIG/MAG, TIG og elektrodesvejsning.
​Derudover udfører vi reparationer inden for landbrugs- og entreprenørmateriel.

Fredsbo Service & Montage

Kodallundvej 6, 8763 Rask Mølle

- Find rutevejledning​

Mester: 28 69 77 43

Kontor: 22 12 36 14

E-mail: fredsbo.s.m@gmail.com

Kendetegn

  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsarbejde
  • Vi kommer med charmen & klarer varmen

Om Fredsbo Service & Montage

Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Følg os på Facebook