Fliserens​

Med fliserensning fjernes alger, mos og flisepest

Giv haven, terrassen, fortovet eller havegangen nyt liv med en effektiv fliserensning. Fredsbo Service & Montage renser alle typer fliser for private og erhverv – skal vi også komme forbi dig?

Når først fliserne er ramt af flisepest, alger og mos, kan det hurtigt give et trist og slidt udtryk. Heldigvis er fliserensning en effektiv løsning på problemet, der kan få dine fliser til at fremstå som nye igen. Rensning af fliser bør følges op med en algebehandling, så holder resultatet meget længere.

Derefter tilbyder vi vejledning om, hvordan fliserne bedst vedligeholdes, så du slipper for at gentage behandlingen igen året efter. Med den rette fliserens, efterbehandling og vedligeholdelse vil resultatet holde mange år ud i fremtiden.

Vil du have et godt tilbud på fliserensning?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave i dag. Når vi har besigtiget dine fliser, udarbejder vi et godt tilbud, der tager udgangspunkt i, hvor mange m2, der skal renses og evt. efterbehandles.

​Indhent et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 28 69 77 43.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Service og reparation

​En brændeovn er mere end en varmekilde. Det er samlingssted for familien på en kold dag, det er en kilde til afslapning og ro, og det er et møbel, der skal passe til resten af hjemmet. Har du brug for servicering af dit pillefyr?

Salg af pillefyr

Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi tilbyder også pilleovne og brændeovne. 

Smedearbejde

​Vi laver de mest almindelige smedeopgaver i MIG/MAG, TIG og elektrodesvejsning.
​Derudover udfører vi reparationer inden for landbrugs- og entreprenørmateriel.

Fredsbo Service & Montage

Kodallundvej 6, 8763 Rask Mølle

- Find rutevejledning​

Mester: 28 69 77 43

Kontor: 22 12 36 14

E-mail: fredsbo.s.m@gmail.com

Kendetegn

  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsarbejde
  • Vi kommer med charmen & klarer varmen

Om Fredsbo Service & Montage

Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Følg os på Facebook