Pilleovn til træpiller – vi leverer og monterer

Drømmer du om en pilleovn i stuen? Hos Fredsbo Service & Montage har vi mange års erfaring med pilleovne og brændeovne. Derfor ved vi, hvad du skal holde øje med, når du kigger efter en pillebrændeovn. Vi tilbyder vejledning om alt fra valg af ovn til korrekt opfyring af træpiller, og vi sørger for både levering og montering. Vi servicerer kunder i blandt andet Horsens, Aarhus, Vejle og mange andre steder.

Opnå en stor besparelse på din varmeregning

​En af fordelene ved en pilleovn er, at det er en effektiv varmekilde. Det betyder, at du kan du opnå en stor besparelse på din varmeregning. Samtidig er det godt for både klima og miljø. Pilleovne kan ofte styres via din telefon, hvilket gør det nemt at justere varmen, når du er hjemme og ude.

En almindelig brændeovn kan ligeledes være et hensigtsmæssigt supplement til din øvrige opvarmning, og den kan samtidig være et hyggeligt samlingspunkt for familien. Hold i øvrigt øje med DS-mærket og svanemærket. Det er din garanti for en sikker og miljøvenlig varmekilde.

​Vi kan installere og integrere ovnen i dit nuværende varmesystem. Vi klarer også levering og montering af gulvplader, rør og skorstene.

Hvad koster en pilleovn?

​Vores priser for en pilleovn afhænger af flere faktorer. Vi har mange modeller at vælge imellem, og der kan være behov for nye rør og ny skorsten. Vi råder og vejleder dig gerne i at foretage det rette køb. Desuden vejleder vi i korrekt brug af træpiller.

Kontakt os for at få et tilbud på en pillebrændeovn

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af en pillebrændeovn. Vi tilbyder naturligvis også reparation og service. Du kan ringe på telefon 28 69 77 43 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail fredsbo.s.m@gmail.com.

​Indhent et uforpligtende tilbud

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 28 69 77 43.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Service og reparation

​En brændeovn er mere end en varmekilde. Det er samlingssted for familien på en kold dag, det er en kilde til afslapning og ro, og det er et møbel, der skal passe til resten af hjemmet. Har du brug for servicering af dit pillefyr?

Salg af pillefyr

Fyring med træpiller, korn, skovflis eller anden biobrændsel i et stokeranlæg kan give dig en stor besparelse. Du kan let spare op til 50 procent på din varmeregning. Vi tilbyder også pilleovne og brændeovne. 

Smedearbejde

​Vi laver de mest almindelige smedeopgaver i MIG/MAG, TIG og elektrodesvejsning.
​Derudover udfører vi reparationer inden for landbrugs- og entreprenørmateriel.

Fredsbo Service & Montage

Kodallundvej 6, 8763 Rask Mølle

- Find rutevejledning​

Mester: 28 69 77 43

Kontor: 22 12 36 14

E-mail: fredsbo.s.m@gmail.com

Kendetegn

  • Konkurrencedygtige priser
  • Kvalitetsarbejde
  • Vi kommer med charmen & klarer varmen

Om Fredsbo Service & Montage

Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Følg os på Facebook